Polyvore | Outfits

 

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een serie genaamd Polyvore Outfits. Dat is een app waar je outfits en/of andere dingen samen kan voegen. ÉÉn keer in zoveel tijd  zullen er 3 outfits komen die ik zelf heb samengesteld met de app polyvore. Ben je benieuwd welke outfits ik heb samengesteld klik dan snel verder.

                                                            Chique / Stoere outfit         

                                        

149291238

Ik noem  deze outfit een chique / Stoere outfit omdat de blouse best wel stoer is en de hakken best wel chique zijn en bij elkaar een chique / Stoere outfit zijn. Ik heb voor rode diamanten oorbellen gekozen omdat die met de blouse metsen. Je kan het bijvoorbeeld met een zwarte hoofddoek op doen.

Blue and White Style

169669733

Ik noem deze outfit Blue and White Style omdat de kleren en accessoires blauw of wit zijn. Ik heb het zo gecombineerd dat je het kan aan doen als je uit eten gaat of gewoon ergens heen gaat waar lekker de zon schijnt 🌞 Bij deze outfit kan je een witte hoofddoek op doen met een een witte vest.

Zwart Wit Zilver Style

169663761

Ik noem deze outfit Zwart Wit Zilver Style omdat het of zwart of wit of zilver is. Ik vind deze outfit zo mooi omdat het overal bij past en de armband en ringen maken het helemaal af ik ga zeker uitzoeken waar je deze dingen allemaal kan halen 😍 Bij deze outfit kun  je een zwarte hoofddoek op doen.

Welke outfit vind jij het mooist ?


Share on

Bloglovin | Pinterest


Liefs,

Hajar

 

6 gedachten over “Polyvore | Outfits

Leave a Reply , Your email address will not be published