November goals #1

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe serie, iedere maand zal er een artikel komen over wat mijn goals zijn die ik aan het eind van de maand heb behaald of niet heb behaald. Dus ben je benieuwd wat ik in de maand November wil halen klik dan snel verder.


November 2015 goals:

–  In de maand November probeer ik meer diy’s, my life as Hajar artikels en recepten te maken. Want persoonlijk vind ik die artikels met een persoonlijke tintje heel leuk om te lezen.

– Ik wil heel graag betere foto’s maken voor mijn artikels. Want dat is dan toch mooier om naar te kijken en dan kan je zeggen ” Jah ik heb die foto gemaakt! ”

– Ik wil heel graag langer artikels maken. Natuurlijk niet te lang want daar hou ik zelf ook niet van en natuurlijk zal ik altijd foto’s gebruiken. Want de meeste mensen zegen dat 1 foto meer dan 1000 woorden zegt.

Bron 👆

– Ik zou heel graag zulke schoenen willen die je hier boven ziet, namelijk in het zwart. Ik heb ze al (er komt binnenkort nog een artikel van) maar niet in het zwart en dat vind ik persoonlijk heel stoer en chique zoals jullie in dit artikerl zagen.

Bron 👆

– Ik wil minimaal 2 keer per week gaan sporten. Even op de fitness apparaten en paar workouts beoefenen. Ik ben nog van plan om een serie te maken over sporten en gezonde eten etc. zet in de reactie wat je er van vind.

– Voor mijn blog wil ik heel graag in social media uitbreiden, zodat je me niet alleen via WordPress en Bloglovin kunt volgen.

Bron 👆

– Ik wil meer water drinken want dat is gezond! En je kan er bijvoorbeeld komkommer stukjes in doen of aardbeien.

Zo dit was het ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik hoop dat ik al deze dingen ga halen. Ik hoop dat deze artikel wel lang is geworden en geslaagd ben, nu de andere nog.

Follow me on Bloglovin

Liefs Hajar ✨

Advertenties

15 reacties op ‘November goals #1

Leave a Reply , Your email address will not be published

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s